Hotel

WesterVilla heeft 7 modern ingerichte kamers. Ze verschillen qua grootte, maar zijn allemaal uitgerust met moderne voorzieningen in een prachtig groene omgeving. Of je nou gaat voor een overnachting in de Deluxe Room of Luxury Loft, alle kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Indien je  wilt ontbijten, is het restaurant van  WesterVilla geopend vanaf 11:30 voor een heerlijke brunch in de serre of met mooi weer op het terras.

Het hotel is op loopafstand van meer dan alleen hartje Jordaan en het Westerpark. Ook de Staatsliedenbuurt en Bos en Lommer zijn om de hoek. Het hotel en de locatie zullen ervoor zorgen dat je met plezier terug komt naar de Nederlandse hoofdstad.

Elegant Room

Deze mooie tweepersoonskamer van circa 17 m2 beschikt over alle luxe voor een fijne overnachting. De kamer biedt een mooi uitzicht op al het groen rondom het hotel en een ontspannen sfeer met een badkamer met inloopdouche. 

Deluxe Room

Luxe tweepersoonskamer van circa 21 m2 uitgerust met moderne voorzieningen voor twee personen. De kamer is licht en ruimtelijk met een badkamer met inloopdouche om heerlijk te kunnen ontspannen na een dag in Amsterdam. 

Luxury Loft

Een authentieke ruime zolderkamer van circa 34 m2 met alle comfort en luxe voor een ontspannen verblijf in onze hoofdstad. Deze kamer biedt gasten extra ruimte waardoor het een fijne uitvalsbasis is voor een langer verblijf in Amsterdam. 

Superior Suite

Zeer ruime tweepersoonskamer van circa 34m2. Een van de voordelen van deze kamer is het balkon uitkijkend over al het groen rondom het hotel. Dankzij alle ruimte biedt de suite gasten een verfijnde eigen plek met een king size bed en inloopdouche voor totale ontspanning.